Recent Posts

    Παοκ Παο 2-1 / H Kritikh Twn Prasinwn Me Paok Ola Prasina : Gr pag 10 yıl önce.

    Παοκ Παο 2-1 / H Kritikh Twn Prasinwn Me Paok Ola Prasina : Gr pag 10 yıl önce.. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Raya and the last dragon. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι.

    Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

    Super League 1 Pana8hnaikos Paok 2 1 Poly Sklhros Gia Na Pe8anei Deite Ta Gkol
    Super League 1 Pana8hnaikos Paok 2 1 Poly Sklhros Gia Na Pe8anei Deite Ta Gkol from i1.prth.gr
    Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα.

    Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη.

    Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Raya and the last dragon. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league.

    Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

    Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr
    Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr from onsports.bbend.net
    Gr pag 10 yıl önce. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας.

    Gr pag 10 yıl önce.

    Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες.

    Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Gr pag 10 yıl önce.

    Paok Pana8hnaikos 2 2 Den Xanei Me Tipota Sports Thepressroom Gr
    Paok Pana8hnaikos 2 2 Den Xanei Me Tipota Sports Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
    Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Raya and the last dragon. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k.

    Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

    Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Gr pag 10 yıl önce.

    Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα παοκ παο. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

    Belum ada Komentar untuk "Παοκ Παο 2-1 / H Kritikh Twn Prasinwn Me Paok Ola Prasina : Gr pag 10 yıl önce."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close